"Tüberkülozda Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu” Gerçekleşti 20.01.2023

Üniversitemiz bünyesinde düzenlenen “Tüberkülozda Multidisipliner Yaklaşım" sempozyumunda tüberküloz hastalığı tüm yönleriyle masaya yatırıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik Bölümü ve Sürekli Eğitim Merkezi iş birliği ile 2-8 Ocak Verem Eğitimi Farkındalık Haftası kapsamında "Tüberkülozda Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu" düzenlendi.

Erich Frank Konferans Salonu'nda gerçekleşen sempozyumda farklı disiplinlerden sağlık profesyonelleri tarafından tüberküloz hastalığı tüm yönleriyle ele alındı.

Sempozyumda, tüberkülozun; tanı ve tedavisi, hastalıktan korunma yöntemleri, tüberküloz tanılı hastaların bakım gereksinimleri gibi önemli başlıklar multidisipliner bir yaklaşım ile tartışıldı. Eş zamanlı olarak üniversitemiz YouTube kanalında yayınlanan program, katılımcıların sorularının alınması ve teşekkür belgelerinin takdimi ile son buldu.

Programın tamamını izlemek için tıklayın: https://youtu.be/FVAjGu07nNc

"Tüberkülozda Multidisipliner Yaklaşım Sempozyumu” Gerçekleşti