Sağlık Yönetimi Bölümü’müzün Teknik Gezileri Devam Ediyor 17.03.2023

Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerimiz, Royal Conta firmasına bir gezi düzenleyerek incelemelerde bulundu.

KAGEM işbirliği ile ülkemizin köklü işletmelerinden Royal Conta'ya teknik gezi düzenledik. Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerimizin, hammadde üretimini, hammadde üretimi esnasında yaşanan tüm operasyonel süreçleri ve hammadde üretildikten sonra gerçekleştirilen lojistik süreçleri yerinde gözlemlemeleri amacıyla yapılan gezide, Royal Conta Satınalma Müdürü O. Bora Pekmezci ve Üretim Müdürü Sayın Ali Rıza Karaören, organizasyonel süreçleri öğrencilerimize yerinde göstererek bilgilendirme yaptı.

Hammaddenin işletmeye gelişinden, bitmiş ürünlerin kamyonlara yüklenmesine kadar bütün yönetsel ve organizasyonel süreçleri öğrencilerimizin yerinde görmesine olanak sağlayan gezinin ardından işletmenin konferans salonunda yapılan toplantıda öğrencilerimizin bütün soruları yöneticiler tarafından ayrıntılı olarak cevaplandı. Teori ve pratiğin birlikte incelendiği, oldukça verimli geçen teknik gezimiz öğrencilerimizin Royal Conta yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkürleriyle sonlandırıldı.

Sağlık Yönetimi Bölümü’müzün Teknik Gezileri Devam Ediyor