Fakültemiz Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi 23.03.2023

Sağlık Bilimleri Fakültemiz, paydaş toplantıları kapsamında Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü heyetiyle bir araya geldi.

Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirilen paydaş toplantısına Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şeyma Halaç ve ekibi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkanları ve akademisyenleri, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve Fakülte Sekreterliği katılım sağladı.

7 mahallede sağlık taraması yapılacak

Toplantıda Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 7 mahallede toplum sağlık taramalarının yapılması amacıyla planlanan projenin başlatılması kararı alındı. Bu doğrultuda Bezmialem Vakıf Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin desteği ile TÜBİTAK Projesi başvurusu için çalışma grupları oluşturuldu. İş birliği sürecinin detaylarının görüşüldüğü toplantı, karşılıklı görüş ve temenniler alınarak sonlandırıldı.

Fakültemiz Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi