​Ergoterapi Bölümü Öğrencileri "Görme Engelliği Farkındalığı" Etkinliği Düzenledi 29.03.2019

​Ergoterapi Bölümü Öğrencileri "Görme Engelliği Farkındalığı" Etkinliği Düzenlediler.

Fakültemiz Ergoterapi Bölümü öğrencileri Ergoterapi Kulübü kapsamında Bahçelievler Fikret Yüzatlı İlkokulu 3.sınıf öğrencileri ile görme engeli hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla bir etkinlik düzenlediler. Sesli betimlemeli film izlenmesi ile başlayan etkinlik görme engelliler hakkında bilgilendirme sunumuyla devam etti. İlgiyle karşılanan etkinlik Ergoterapi Bölümü öğrencilerinin yaptığı kitap ayraçlarının öğrencilere hediye edilmesiyle son buldu.