Hemşirelik Bölümümüzden “Portfolyo/Beceri Karnesi Uygulamaları” Webinarı 8.05.2023

Hemşirelik Bölümümüzce düzenlenen “Hemşirelik Eğitiminde Portfolyo/Beceri Karnesi Uygulamaları" webinarında öğrencilerin öğrenme sürecindeki gelişimlerinin izlenmesinde kullanılan portfolyo / beceri karnesi örnekleri paylaşıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüzün gerçekleştirdiği “Hemşirelik Eğitiminde Portfolyo / Beceri Karnesi Uygulamaları" webinarı 21 Şubat 2023 tarihinde 10:00-12:40 saatleri arasında Microsoft Teams programında online olarak gerçekleştirildi.

Düzenleme komitesinde Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkinaz Atabek Aştı, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Dost, Arş. Gör. Yasemin Adıgüzel ve Arş. Gör. Sümeyye Gencer'in yer aldığı webinarda öğrencilerin öğrenme sürecindeki gelişimlerinin izlenmesinde kullanılan portfolyo / beceri karnesi örnekleri paylaşıldı.

Webinarda Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Banu Terzi “Portfolyo Hazırlık Süreci: Bir Hemşirelik Fakültesi Deneyimi", Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Uğur “Hemşirelik Eğitiminde Beceri Gelişiminin İzlenmesi: Beceri Karnesi", Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülten Okuroğlu “Beceri Karnesi Uygulama Örnekleri" ve Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi sayın Prof. Dr. İsmail Karakaya “21. Yüzyıl Becerilerinin Ölçülmesi ve İzlenmesinde E-Portfolyo Uygulamaları" isimli sunumlarını gerçekleştirdi.

Program katılımcı sorularının alınmasının ardından teşekkür belgelerinin takdimi ile son buldu.

Hemşirelik Bölümümüzden “Portfolyo/Beceri Karnesi Uygulamaları” Webinarı