Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Onkoloji Hemşireliği 3.04.2023

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri 3 Nisan 2023 tarihinde “Onkoloji Hemşireliği" konu başlığı ile İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Gülbeyaz Can'ın katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Gülbeyaz Can, onkoloji hemşireliği alanındaki kariyer hayatını ve onkoloji hemşireliği alanına katkılarını aktardı. Kemoterapi tedavi süreci ve bu süreçte dikkat edilmesi gereken noktaları paylaşan Can, yaşamlarının son dönemindeki hastalar için hemşirelik bakımının önemini vurguladı. Hemşirelik Bölümü öğrencilerimize 'Onkoloji Hemşireliği' uygulamalarında klinik alan deneyimleri ile akademik alan faaliyetlerini eş güdümlü olarak yürütmenin somut bir örneğini sundu.

Konuşma ve sunumlarının ardından Prof. Dr. Gülbeyaz Can'a Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Türkinaz Aştı tarafından teşekkür belgeleri takdim edilerek toplantı sonlandırıldı.​

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Onkoloji Hemşireliği