Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dünya Mutfakları Uygulaması Gerçekleştirdi 17.05.2019 Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimiz Türk ve Dünya Mutfakları dersi kapsamında Mövenpick Hotel'den davetimizle gelen İbrahim Yılmaz şef ile uygulama gerçekleştirdi. Şefin tarif ve sunumlarıyla Japon ve İtalyan mutfaklarından yemekler bölümümüz Beslenme İlkeleri laboratuvarında hazırladı. Hazırlama ve pişirme esnasında öğrencilere İtalyan ve Japon mutfağına ait özel yöntemlerden bahsedildi, dikkat edilmesi gereken noktalar anlatıldı. Ders bitiminde hazırlanan yemeklerin tadımı yapıldı. Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dünya Mutfakları Uygulaması Gerçekleştirdi SON HABERLER Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı Özel Gereksinimli Bireylerde İletişim 03.12.2025 Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı “Kronik Ağrıda Nörobilim” 28.11.2025 Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı “Hipertansiyonda Egzersiz” 26.11.2025 Tüm Haberler