İŞKUR İş Kulübü Toplantısı gerçekleştirildi 16.10.2023

Dış paydaşımız olan İŞKUR İş Kulübü toplantısında Fakültemiz öğrencilerinin kariyer geliştirme süreçleri değerlendirildi.

11 Ekim 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilen toplantıya İŞKUR Beyoğlu Şube Müdürü Semiha Yılmaz, İŞKUR Yetenek Kapısı Kariyer Danışmanı Ümmühan Özge Erdem, İŞKUR İş Kulübü Lideri Cihat Yanmış, Dekan Yardımcımız ve KAGEM Koordinatörü Doç. Dr. Kerem Toker, Bölüm Başkanlarımız ve Fakülte Sekreterliğimiz katıldı.

Dış Paydaşımız olan İŞKUR İş Kulübü ile Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Odyoloji ve Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik hayat boyu öğrenme ve kariyer geliştirme kapsamında eğitim verilmesi, İş ve Meslek Danışmanlığı hizmeti sağlanması ve Fakültemiz ile birlikte yapabileceğimiz iş birlikleri gibi konular görüşüldü.

Toplantı, Fakültemiz öğrencileri ile birlikte eğitim planlamasının yapılmasıyla sona erdi.

İŞKUR İş Kulübü Toplantısı gerçekleştirildi