Beslenme ve Diyetetik Öğrencilerimize “Yayın” Tebriği 8.11.2023

Beslenme ve Diyetetik Öğrencilerimize “Yayın" Tebriği

Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimizin makalesinin akademik bir yayında yer almasından dolayı tebrik belgesi ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

Beslenme ve Diyetetik Bölümü 3. Sınıf öğrencilerimiz Ece Perçin ve Elif Rabia Bakaç'ın Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ayşe Güneş Bayır ile hazırlamış oldukları “A Narrative Review: The Effect and Importance of Carotenoids on Aging and Aging-Related Diseases" başlıklı makalenin SCI-Expanded (Q1) Dergide yayımlanmasından dolayı kendilerine bir tebrik belgesi ve hediye takdim edildi.

Söz konusu takdim töreni, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kerem Toker ve Fakülte Sekreteri Ali Eray Çopur'un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Beslenme ve Diyetetik Öğrencilerimize “Yayın” Tebriği