Haberler
Eyüpsultan Belediyesi’ni Ziyaret Ettik 8.11.2023

Sağlık Bilimleri Fakültemizin yönetici ve öğretim üyeleri Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Özaslan'ı makamında ziyaret etti.

Sağlık Bilimleri Fakültemizin öğretim üyeleri ve idari kadrosundan oluşan bir heyet, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Bayram Ali Özaslan'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Semiramis Özyılmaz, Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan, Dr. Öğr. Üyesi Nareg Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Dost ile Fakülte Sekreteri Ali Eray Çopur ve İdari İşler Ofisi Memuru Zeynep Selin Demir yer aldı.

İş birlikleri konuşuldu

Gerçekleştirilen ziyarette Sağlık Bilimleri Fakültesi hakkında genel bilgiler verilerek bölümlerinin işleyişi, akreditasyon süreçleri, iş birlikleri kapsamında yapılabilecek projeler, öğrencilerin ve akademisyenlerin yararlanabilmesi için düzenlenebilecek etkinlikler görüşüldü. Eyüpsultan Belediyesi Sivil Savunma Amiri Hasan Söker'in de katıldığı toplantıda; Bezmialem Vakıf Üniversitesi Afet Yönetim Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Afet Arama Kurtarma ekibinin kurulması yönünde yapılan hazırlıklar hakkında bilgi verdi. Sivil Savunma Amiri Hasan Söker, süreç boyunca sunabilecekleri destek ve katkılar hakkında görüşlerini paylaştı.

Kamp gezisi için teşekkür

Ziyarette Eyüpsultan Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin, akademisyenlerinin ve Fakülte Sekreterliğinin katılım sağladığı “Çift Alan Kamp Gezisi" için teşekkür edildi. Ayrıca Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Eyüpsultan Belediyesi arasındaki iş birliğinin arttırılarak devam etmesi ve farklı projelerin hazırlanması yönünde karar alındı. Toplantı görüş ve temenniler alınması sonrasında hediye takdimi yapılarak sonlandırıldı

Eyüpsultan Belediyesi’ni Ziyaret Ettik