Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Örselenmiş Çocuklar 21.11.2023

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Örselenmiş Çocuklar

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri'ne 20 Kasım 2023 tarihinde “Örselenmiş Çocuklar" konu başlığı ile İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Hemşirelik Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Bahar Nur Akdoğan katılım sağladı.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklarda görülebilen ihmal ve istismar durumları ile bu konuda hemşireler tarafından dikkat edilmesi gerekenlere detaylı olarak değinildi. Dr. Öğr. Üyesi Akdoğan, klinik deneyimi sürecinde tanık olduğu olayları anlatarak deneyimlerini paylaştı.

Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katılımı ve soruları ile devam eden etkinlik, Hemşirelik Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Hülya Kaya ve Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan'ın konuşmacımıza etkinlik teşekkür belgesini takdim etmesiyle tamamlandı.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Örselenmiş Çocuklar