Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Yaşlılarda Düşmenin Biyomekaniği ve Risk Yönetimi” 20.12.2023

​“Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk" serisinin 19 Aralık tarihli toplantısında konuğumuz Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü araştırma görevlisi Uzm. Fzt. Merve Sevinç Gündüz oldu.

Sevinç Gündüz konuşmalarında yaşlılarda düşmenin biyomekaniğini ve fizyoterapist olarak risk yönetim yaklaşımlarıyla ilgili literatür paylaşımlarıyla birlikte tecrübelerini aktardı.

601 nolu amfide yüz yüze gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.