Haberler
Öğretmenlere Sağlık Okuryazarlığı Eğitim Programı 9.02.2024

Sağlık Bilimleri Fakültemiz ve Eyüpsultan Belediyesi iş birliği ile Eyüpsultan Belediyesinde bulunan 84 eğitimciye, 29-30 Ocak tarihleri arasında “Öğretmenlerde Sağlık Okuryazarlığı Eğitim Programı" gerçekleştirildi. 

Yapılan eğitim protokolü kapsamında; Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Solmaz Ece Yilmaz ve Arş. Gör. Duygu Güçlü, Ergoterapi Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Gülşah Zengin Yazıcı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Safran ve Öğr. Gör. Sefa Yildirim, Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Dost ve Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Dağcı, Odyoloji Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Meliha Başöz Behmen eğitim vermiştir. 

Öğretmenlerde Sağlık Okuryazarlığı Eğitim Programı'na dahil olan eğitimcilere katılım sertifikaları; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kerem Toker ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Ali Eray Çopur tarafından verildi.

Öğretmenlere Sağlık Okuryazarlığı Eğitim Programı