Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Motivasyonel Görüşme 4.03.2024

​Sağlık Bilimleri Fakültemizin koordinasyonunda, 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi “Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri" etkinliğimiz “Motivasyonel Görüşme" konusu çerçevesinde gerçekleşti. 4 Mart Tarihinde gerçekleşen etkinlikte, Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gül Dikeç motivasyonel görüşmenin tarihçesini, uygulama yöntemlerini ve kullanım yararlarını aktardı.

Psikiyatri Hemşireleri Derneği Başkanlığı da yapan Doç. Dr. Gül Dikeç, bu kapsamda derneğin faaliyetlerini ve lisans eğitim sürecinde dernek faaliyetlerine dahil olmanın önemini de aktardı.

Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katılımı gerçekleşen etkinlik, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkinaz Aştı'nın konuşmacımıza teşekkür belgesi takdim etmesiyle tamamlandı.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Motivasyonel Görüşme