Hemşirelik Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Aldı 16.05.2024

Sağlık Bilimleri Fakültemizin Hemşirelik Bölümü, Hemşirelik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (HEPDAK) tarafından ara değerlendirme ile “ziyaretle uzatma" kararıyla 30.09.2027 tarihine kadar toplam 5 yıl akredite edilmeye hak kazandı. Akreditasyon Belgesi; Dekanımız Sayın Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Hemşirelik Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Türkinaz Aştı, Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyelerimiz ve Sağlık Bilimleri Fakültesi İdari Birim Personellerimizin katılımlarıyla Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ve Genel Sekreterimiz Sayın Dr. Zeynep Görmezoğlu'na takdim edildi.

Bu süreçte Rektörümüze, Genel Sekreterimize, Genel Sekreter Yardımcımıza ve Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyeleri olmak üzere Fakülte Sekreterliğimize ve sürece destek veren tüm ekiplere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

Hemşirelik Bölümümüz Akreditasyon Belgesini Aldı