Hemşirelik 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik İŞKUR Eğitimi 11.07.2024

​Hemşirelik 4. sınıf öğrencilerimize yönelik İŞKUR eğitimi 05.06.2024 tarihinde başarıyla gerçekleştirildi. Eğitimde, hemşirelik 4. sınıf hemşirelik öğrencilerimiz için iş arama ve kariyer geliştirme konularında önemli bilgiler paylaşıldı. İŞKUR yetkilileri, katılımcılara iş arama sürecinde etkili CV hazırlama, mülakat teknikleri, iş ilanlarını takip etme ve iş bulma stratejileri konularında rehberlik sağladılar. Eğitim katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü ve hemşirelik öğrencilerinin kariyerlerini daha etkin bir şekilde yönetmelerine yardımcı oldu. Eğitime katılan tüm 4. Sınıf öğrencilerine Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ve Hemşirelik Bölüm Başkanı ve öğretim elemanları tarafından katılım belgesi takdimi yapıldı.

Hemşirelik 4. Sınıf Öğrencilerine Yönelik İŞKUR Eğitimi