Haberler
Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı 11.03.2026

​Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından düzenlenen “Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk" etkinliği kapsamında, İstanbul Atlas Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Meltem Ramoğlu Kaya bizlerle birlikteydi.


Etkinlikte, dansın fizyoterapi ve rehabilitasyon alanındaki yeri, fonksiyonel kazanımlar üzerindeki etkileri ve klinik uygulamalardaki kullanımına ilişkin güncel yaklaşımlar ele alınmıştır. Klinik ve bilimsel bakış açısının bir arada sunulduğu bu oturum, öğrencilerimize rehabilitasyonda yaratıcı ve bütüncül yaklaşımlar hakkında kapsamlı bir perspektif sunmuştur.


Katılımlarıyla değerli katkılar sunan Dr. Öğr. Üyesi Meltem Ramoğlu Kaya'ya, ayrıca etkinliğimize katılım sağlayan tüm öğrencilerimize ve akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı

Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.