“Dijital Arkadaşlar Buluşması” Etkinliği 12.06.2022

Bezmialem Vakıf Üniversitesi olarak Yaşlı Hakları Derneği Başkanlığı'nı yürütmekte olan Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu'nun önderliğinde 65+ İçin Dijital Kapsayıcılık Projesi kapsamında “Dijital Arkadaşlar Buluşması" etkinliğine ev sahipliği yaptık.

AB Müktesebatı ve Temel Haklar Bildirgesi ile uyumlu şekilde yaşlıların yaşam koşulları ve standartlarının geliştirilmesine katkıda bulunmak, Avrupa'da ve Türkiye'de yaşlılar ile ilgili çalışmalar yürüten dernekler ve ilgili paydaşlar ile sürdürülebilir iş birliği ve diyalog geliştirmek amacıyla başlayan 65+ İçin Dijital Kapsayıcılık Projesi'nin detayları ve proje kapsamında elde edilen deneyimler düzenlenen etkinlikte paylaşıldı.

Düzenlenen etkinlikte aktif olarak yer alan öğrenci kulüplerimizden Bezmialem Toplum Gönüllüleri Kulübü ve Yaşlı Dostu Kulübü bocce, dart ve mangala oyunu oynamak isteyen katılımcılarımıza eşlik etti. Öğrenci kulüplerimizden Müzik Kulübü Başkanı İrem Bozar'ın piyano resitali ile başlayan etkinlik, Müzik Kulübü öğrencilerimizin gerçekleştirdiği canlı müzik dinletisi son buldu.