Pandemi Sürecinde Yeni Normal 16.10.2020

​Covid-19 salgını ve beraberinde getirdiği zorluklar, insan psikolojisini ciddi olarak etkiledi. Salgından korunmak, hastalıkla mücadele etmek ve devamında zorunlu tedbirlerin alınması halkın psikolojisinde önemli kırınımlara sebep oldu.

Hastalıkla mücadele etmek, salgından korunmak insanları strese sokarken yeni yaşam tarzı insanların stres ve kaygısının artmasına neden oldu.

Pandemi sürecinin en başından günümüze kadar gelinen süreçte insan psikolojisine etkisinin konuşulacağı 'Yeni Normal' etkinliğinin konuğu Psikiyatri Uzmanı Öğr. Gör. Dr. Onur Yılmaz oldu.

Bezmialem Tıp Öğrencileri Birliği Kulübü'nün Zoom üzerinden düzenlemiş olduğu etkinlik, karşılıklı sohbet şeklinde geçerken, öğrenciler pandemi süreci ile ilgili sorularına cevap buldu.

Pandemi Sürecinde Yeni Normal