Bezmialem 15 Temmuz Hain Darbe Girişimini Unutmadı 4.08.2021

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde fotoğraf sergisi, şehitlik ziyareti, satranç turnuvası ve hatim duası gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi.

DARBE GİRİŞİMİ GECESİ YAŞANANLAR FOTOĞRAFLARLA ANLATILDI

15 Temmuz hain darbe akşamı yaşananların fotoğraflarla anlatıldığı '15 Temmuz Demokrasi ve Mili Birlik Günü Sergisi' hastane giriş koridorunda gerçekleştirildi. 12-16 Temmuz haftası boyunca devam eden sergideki fotoğraflar, Anadolu Ajansı'nın o akşam kadrajına giren fotoğraflardan seçildi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZİ ZİYARET ETTİK

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, üniversite yönetimi, çalışanları ve öğrencileri, Edirnekapı'da bulunan 15 Temmuz Şehitliği'ni ziyaret ederek şehitlerimiz için dualar edildi.

Şehitlerimiz için okunan duaların ardından şehitlik ziyareti için gelen ailelere helva ikramında bulunuldu.

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HATİM DUASI EDİLDİ

Bezmialem Gençlik ve Etik Kulübü ile Şahsiyetten Medeniyete Kulübü tarafından 15 Temmuz Şehitleri için hatim grubu kuruldu. Şehitlerimiz için hatimler okunup, bağışlandı.

SATRANÇ TURNUVASINA İLGİ BÜYÜKTÜ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Üniversitemiz ile Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl temsilciliği iş birliğinde 15 Temmuz 2021 tarihinde Türkiye geneli online satranç turnuvası düzenlendi. Turnuva; lise, üniversite ve açık olmak üzere üç kategoride gerçekleştirildi. 317 kişinin katılım sağladığı turnuvamızda her bir kategori için ilk 5 kişi olmak üzere toplam 15 kişiye ödül verilecektir. Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanan ödül töreni ile dereceye giren kişilere üst yönetimimiz tarafından ödülleri takdim edilecektir.

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ONLİNE SATRANÇ TURNUVASI