''Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet'' Etkinliği 11.03.2022

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ve Kültür Sanat ve Edebiyat Kulübü işbirliği ile İstiklal Marşı'nın kabulünün 101. Yılında "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" teması çerçevesinde etkinlik yapıldı.

İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik, İstiklal Marşı'nın Kabulü belgeseli gösterimi ile devam etti. Tıp Fakültesi öğrencilerimizden Murat Durmaz tarafından Mehmet Akif Ersoy'un “Çanakkale Şehitlerine" adlı şiiri seslendirildi.

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencilerimizden İrem Bozar kahramanlık türkülerinden “Hey On Beşli" türküsünü ve “Yemen" türküsünü seslendirirken, öğrencimiz Abdülkadir Esad Selvi ise “Çanakkale İçinde Vurdular Beni" adlı türküyü seslendirdi.

Etkinliğin son kısmında programa katılan Müzik eğitmenleri Emre Işık, Murat Polat'a ve görev alan öğrencilerimize Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ramazan Özdemir tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Yöneticilerimizin de katıldığı program, hatıra fotoğrafıyla son buldu.

''Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet'' Etkinliği