Haberler
SKS Direktörlüğümüzden 15 Temmuz Etkinlikleri 20.07.2023

​Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğümüz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerde 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti. Ayrıca 15 Temmuz gazileri Safiye Bayat ve Cemalettin Tül, düzenlenen konferansla o gece yaşadıklarını anlattı.

Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Direktörlüğümüz, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7'nci yılını iki ayrı etkinlikle andı.

Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ne ziyaret

Direktörlüğümüz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında, personellerimiz ve öğrencilerimizle birlikte 15 Temmuz Şehitler Makamı'nı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.

Öğrencilerimiz ve personellerimiz, müzede hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde şehit olan vatandaşlarımıza ait birçok eşyayı inceledi. Yine o gece yaşanılan anlardan bazı kesitleri izleme fırsatı buldu.

Gazilerimizin gözünden 15 Temmuz gecesi

Yine 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliklerimiz kapsamında, Sağlık, Kültür ve Spor Direktörümüz Hüseyin Emre Yüksel'in moderatörlüğünde 15 Temmuz gazilerimizden Safiye Bayat'ın ve Cemalettin Tül'ün katılımlarıyla bir söyleşi gerçekleştirildi. Gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi yaşanılanları ve kendi gazilik hikayelerini katılımcılarımıza aktardılar.

Etkinliğimize katılım sağlayan kahraman gazilerimize, tüm personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz.

SKS Direktörlüğümüzden 15 Temmuz Etkinlikleri