Haberler
Kariyer Zirvesi’23 8.06.2023

​Kariyer ve Akademik Gelişim Koordinatörlüğümüz tarafından kıymetli akademisyenlerimizin ve sektörün öncü isimlerinin katılımı ile  “İnsan Kaynaklarında Geleceğin Yol Haritası" temasıyla “Kariyer Zirvesi'23" etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz için gerçekleştirilen etkinliğimiz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yrd. ve KAGEM Koordinatörü Doç. Dr. Kerem Toker' in açılış konuşmaları ile başladı. Programımıza akademisyenlerimiz ve sektörün öncü firmaları dışında, İletişim Uzmanı ve Yazar Dr. Şaban Kızıldağ'da “Mazeret Yok Çıkış Var!" isimli konuşması ile katkı sağladı.

Kariyer Zirvesi etkinliğimizde alanında öncü birçok firma, öğrencilerimize tıbbi cihaz tanıtımları yaparak, çeşitli ürünler hediye ettiler. Program sonunda yapılan çekilişle 30 öğrencimize dil eğitimi kursları, tatil paketleri ve çeşitli ürünlerden oluşan hediye paketleri takdim edildi.

Kariyer Zirvesi'23 etkinliğimize katılım sağlayan tüm yöneticilerimize, akademisyenlerimize, desteğini esirgemeyen firmalara ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kariyer Zirvesi’23