Haberler
Biz Kardeşiz, Birlikte Türkiyeyiz Projesi 10.03.2023

Sağlık, Kültür ve Spor Direktörlüğü olarak gönüllü öğrencilerimizle birlikte düzenlediğimiz “Biz Kardeşiz, Birlikte Türkiyeyiz" Projemiz kapsamında depremzede annelerimizle ve çocuklarımızla Yalova'daydık.

Spor aktiviteleriyle başlayan etkinliğimizde, çocuklarımız çeşitli parkurları tamamlayarak güne başladılar. Ardından eğitsel/geleneksel oyunlar ve aktivitelerle eğlendiler.

Projemiz kapsamında gönüllü öğrencilerimiz ve çocuklarımızla oyunlar oynadık. Ardından depremzede annelerimiz için Psikososyal Destek Semineri gerçekleştirdik. Depremzede çocuklarımızla kaygı bozukluğuna dair eğitsel oyunlar oynadık.

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencimiz, çocuklarımıza temel ağız ve diş bakımına dair bilgilendirme yaptı. Gün sonunda el boyaması etkinliği yaparak projemizi tamamladık.

Projemize değerli katkıları ve desteklerini esirgemeyen Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın'a ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İlker Girgin'e, mekanı tahsis eden Mütevelli Heyeti üyemiz Av. Namık Ayhan beyefendiye; katılımları için depremzede annelerimize, çocuklarımıza, personellerimize ve gönüllü öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Biz Kardeşiz, Birlikte Türkiyeyiz Projesi