Haberler
Öğrenci Oryantasyon Programımızı Gerçekleştirdik 19.09.2023

Öğrenci Oryantasyon Programımızı Gerçekleştirdik

Üniversitemizin 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Oryantasyon Programımız gerçekleştirildi. Fakülte ve idari birimlerimizin tanıtıldığı programda gün boyu gerçekleştirilen sportif ve sosyal aktivitelerin yanında, müzik dinletileri, film gösterimi ve ünlü komedyen ve oyuncu Ceyhun Yılmaz'ın stand-up gösterisi yer aldı.

2023-2024 Akademik Yılında Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizin tanışmaları ve uyum sağlamaları amacıyla düzenlenen Öğrenci Oryantasyon Programımız 18 Eylül 2023 Pazartesi günü Vatan Yerleşkemizde gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz gün boyunca, idari birimlerimiz, Fakülte/Yüksekokul yetkililerimizden üniversitemiz hakkında bilgiler alarak, sosyal ve spor faaliyetleriyle doyasıya eğlendi.

Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu: “Öğrenciliğinizin keyfini çıkarın"

Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, “Türkiye Yüzyılı'nın ilk öğrencileri" temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte yeni öğrencilerimize yaptığı konuşmada, 2023-2024 Akademik Yılı'nın herkese hayırlı olmasını temenni ederek sözlerine başladı. Rektörümüz, “Üniversitemiz 178 yıllık bir birikimi taşıyor, bunu hepiniz hissetmeye gayret edin. Öğrencilik hayatınızın tadını çıkarın. Bizler, hocalarınız, eğitmenleriniz ve idari personelimizle her zaman yanınızdayız. Sizleri göz açıp kapayıncaya kadar mezun edecek, meslektaşımız yapacağız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" diye konuştu.

Akademik ve idari birimler sunum yaptı

Akademik ve idari birimlerimizin tanıtım sunumlarının gerçekleştirildiği programda önce Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu'nun Üniversitemizi ve Bezmiâlem Valide Sultan'ı tanıtan video sunumu yer aldı. Daha sonra Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Öğrenci İşleri Direktörlüğü, Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ofisi, Kulüpler Birliği, Bilgi Teknolojileri Direktörlüğü, Kurumsal İletişim Direktörlüğü, Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü, Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü, Teknoloji Transfer Ofisi ile Sağlık Bilimleri, Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık Fakültelerimizin yanı sıra, Yabancı Diller Bölümümüzün oryantasyon sunumları gerçekleştirildi. Üniversitemizin Fotoğraf Kulübü'nün gerçekleştirdiği yarışmanın ardından Tarihi Yarımada Ödüllü Bilgi Yarışması yapıldı.

Ceyhun Yılmaz'dan Stand-up

Oryantasyon Programımız, Teknoloji Transfer Ofisimizin Sağlık Alanında Proje Pazarı Eğitimleri ile devam etti. Ardından ünlü komedyen ve oyuncu Ceyhun Yılmaz, sosyal medya bağımlılığı üzerine gerçekleştirdiği stand-up gösterisi yer aldı. Program enstrümantal canlı müzik dinletisi, Müzik Kulübümüzün performansı ve açık hava sinemasında film gösterimi ile sona erdi.​

Öğrenci Oryantasyon Programımızı Gerçekleştirdik