Haberler
Bezmialem Bilim Kültür ve Spor Etkinlikleri’24 22.05.2024

Yıl boyunca heyecanla beklenen “Bezmialem Bilim Kültür ve Spor Etkinlikleri" yöneticilerimizin, personellerimizin, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın katılımlarıyla üniversitemizin Vatan Yerleşkesi dış bahçesinde gerçekleştirildi.

Gün boyunca süren etkinliklerimizde tüm katılımcılarımız, teraryum, takı ve tahta baskı atölyeleri gibi çeşitli sanat atölyelerine katılarak yeteneklerini keşfetme fırsatı bulurken; pek çok spor faaliyeti ve mini turnuvalarla heyecan dolu yarışmalara katıldılar. Aynı zamanda katılımcılarımız, 2020 Tıp Fakültesi mezunumuz profesyonel barista Dr. Sevban Bayırlı ve 2017-2020 Türkiye Kahve Demleme Şampiyonu Sn. Orkun Üstel'in hazırladığı özel kahvelerle günün tadını çıkardılar.

Etkinliklerimiz kapsamında refleks oyunları, the fasest fist oyunu, mini basket, F1 yarış arabası, smoothie bike, mini golf, dart, badminton, bilek güreşi, subsoccer, masa tenisi, pickleball gibi pek çok spor alanlarında mini turnuvalar düzenlendi. Katılımcılarımızın kıyasıya yarıştığı, heyecan dolu mini turnuvalarımızın kazananlarına powerbank, bluethooth hoparlör, selfie ışığı, müze kart ve üniversitemizin kurucusu olduğu FİTOMER markasına ait multivitamin kapsüller hediye edildi.

2023-2024 Akademik Yılı içerisinde 12 branşta 16 kategoriden spor turnuvaları gerçekleştirildi. Gerçekleştirdiğimiz turnuvaların kazananlarına kupa madalya ve ödül takdimleri Sn. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Bilgin'in ve Prof. Dr. Güven Çetin'in, Sn. Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu'nun, Sn. Genel Sekreter Yardımcımız M. Sacit Çakır'ın ve Sn. SKS Direktörümüz Hüseyin Emre Yüksel'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Bilim Kültür ve Spor Etkinliklerimiz kapsamında Fotoğraf Kulübümüzle birlikte düzenlediğimiz “Bezmialem'de Bahar" temasıyla fotoğraf yarışması gerçekleştirildi. Yarışmamızda ilk üçe giren öğrencilerimize powerbank, telefon kamerası lens seti ve selfie ışığı hediye edildi. Ödül almaya hak kazanan öğrencilerimizin hediyeleri Sn. SKS Direktörümüz Hüseyin Emre Yüksel tarafından takdim edildi.

Bilim Kültür ve Spor Etkinliklerimiz kapsamında Müzik Kulübü öğrencilerimiz de sahne alarak müzik dinletisi gerçekleştirdi. Ardından müzik grubu Pinhani ile unutulmaz bir konser gerçekleştirildi. Günün anısına Sn. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Bilgin, müzik grubumuzun solisti Sn. Sinan Kaynakçı'ya hediyelerini takdim etti.

Etkinliklerimize katılım sağlayan başta Sn. Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Bilgin'e ve Prof. Dr. Güven Çetin'e, Sn. Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu'na ve Sn. Genel Sekreter Yardımcımız M. Sacit Çakır'a, Tıp Fakültesi'20 mezunumuz profesyonel barista Sn. Dr. Sevban Bayırlı'ya ve 2017-2020 Türkiye Kahve Demleme Şampiyonu Sn. Orkun Üstel'e, değerli katılımları ve keyifli dinletileri için Pinhani'ye, katılımcılarımıza keyifli bir müzik dinletisi sunan Müzik Kulübümüze, düzenlemiş olduğumuz turnuvalara katılım sağlayarak göstermiş oldukları başarılardan dolayı ödül almaya hak kazanan personellerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Bezmialem Bilim Kültür ve Spor Etkinlikleri’24