Kivi Koşusu ve Motivasyon Kampı 7.10.2023

​Triatlon Kulübümüz tarafından düzenlenen Motivasyon Kampı etkinliği gerçekleştirildi. Programımızın ilk gününde sporcularımıza yönelik düzenlenen kampta, yüzme, koşu ve çeşitli egzersizlerle spor faaliyetleri gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz ateş başında dinlenerek ilk günü tamamladılar.

Programımızın ikinci gününde ise Subaşı Belediyesi ve Yalova Kivi Üreticileri Birliği tarafından düzenlenen 4. Kivi Koşusu'na Triatlon Kulübümüzden sporcularımız katılım sağladılar.

Kıyasıya bir mücadelenin ardından 4. Kivi Koşusu'nda 16-24 Yaş Kadınlar kategorisinde Tıp Fakültesi öğrencimiz Irmak Akçay birinci oldu.

Derece almaya hak kazanan öğrencimizi tebrik eder, katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kivi Koşusu ve Motivasyon Kampı