İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Deneme Erişimi: Press Reader Veri tabanı 13.11.2020

Değerli Bezmialem Mensupları,

 

 

Press Reader Veri tabanı 15 Aralık 2020 Tarihine Kadar Ücretsiz Deneme Erişimine Açıldı!

 

 

120 ülkeden, 60 dilde, yaklaşık 7,500'in üzerinde günlük gazeteye ve magazin dergisine (Türkçe gazete ve dergiler dahil) yayınlandığı gün orijinal formatında ulaşabileceğiniz bir kaynak ''Press Reader''  dünya çapında 7,000'den fazla kütüphane ve 12 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

 

Press Reader Tanıtım Broşürü için tıklayınız.

 

 1.png2.jpg

 

 

Kampüs içinden erişim:

 

IP erişimi : http://www.pressreader.com/

 

Kampüs dışından erişim

Erişim adresi : www.pressreader.com adresine giriniz.

  • Sayfanın sağ üst köşesinde “giriş"  tiklayiniz “Kütüphane veya Grup" sekmesine tıkladıktan sonra listeden kurum adınızı bulunuz,
  • “sign up"a tıklayıp, …… (@bezmialem.edu.tr)  emailinizi kullarak kişisel hesabınızı olusturunuz. E-postanıza gönderilen linki tıklayınız.
     
     
    Press Reader hakkında:
     
    120 ülkeden, 60 dilde, yaklaşık 7,500'in üzerinde günlük gazeteye ve magazin dergisine (Türkçe gazete ve dergiler dahil) yayınlandığı gün orijinal formatında ulaşabileceğiniz bir kaynak
    ''Press Reader''  dunya capinda 7,000'den fazla kutuphane ve 12 milyondan fazla kullanıcı tarafindan kullanilmaktadir.

 

 

MOBİL ERİŞİM :

 

PressReader veritabanını Mobil Cihazınız (telefon ve tablet) üzerinden de kullanabilirsiniz.

Mobil cihazınıza “PressReader" isimli aplikasyonu yükledikten sonra, domain kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz.  İlgilendiğiniz yayınlari indirip offline okuyabilirsiniz.

 

PressReader veritabanına kampüs dışında da Mobil Cihazınız ile 7 gün boyunca(pandemi döneminde 60 gün) süre kesintisiz erişiminizi sağlamaktadır.

 

Mobil Cihazınız ile Uzaktan Erişim için izlenecek adımlar;

  • Mobil cihazınıza “PressReader" isimli aplikasyonu yükledikten sonra öncelikle kendinize bir kullanıcı adı ve şifre oluşturunuz. (aplikasyon mağazanızdan “PressReader" şeklinde arada boşluk bırakmadan arayarak uygulamayı indiriniz)
  • Kampüs Wi-Fi ağından internete 1 defa bağlandıktan sonra cihazınız otomatik olarak 7 gün(pandemi döneminde 60 gun)  boyunca yetkilendirilecektir.
  • Yetkilendirme işlemi ile birlikte kampüs dışında da PressReader veritabanından aktif bir şekilde faydalanabilirsiniz.
  • 7 gün sonunda(pandemi döneminde 60 gun)   tekrar kampüs Wi-Fi alanına girildiğinde erişim yetkisi otomatik olarak uzatılacaktır