İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Duyurular
Bilgilendirme: UpToDate Anywhere Veri Tabanı Erişimi ve Güncel Bilgiler 01.02.2021

Değerli Bezmialem Mensupları,

UpToDate Anywhere Veri Tabanı Erişimi ve Güncel Bilgiler

Erişim Adresi :

www.uptodate.com/online

UpToDate tıp veri tabanı,  7100'den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 11.800'den fazla konu içeriğine erişim sunmakta olan kanıta dayalı bir klinik karar destek sistemidir.  UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı klinik bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay ara yüzü ile dünyanın en çok kullanılan klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır.  Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanması ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır.

 

MOBIL /UZAKTAN ERİŞİM

UpToDate klinik karar destek sistemine uzaktan erişim (ev/ofis/ cep telefonlarinizdan, mobil cihazlardan ) sağlamak üzere erişim detaylarınız ve özet bilgiler aşağıda yer almaktadır:

 

UpToDate Mobil Erişim

UpToDate aplikasyonunu mobil cihazlarınıza indirerek kullanabilirsiniz. 

 

Kayıt işlemi:

1. UpToDate'e giriniz www.uptodate.com/online

2. Ana sayfanın üstünde yer alan Log-in/Register sekmesine tıklayınız.

3. UpToDate kayıt sayfası üzerinde kendinize ait kullanıcı adı ve şifrenizi oluşturunuz

4. Kayıt işleminiz bittikten sonra UpToDate Mobil Aplikasyonun nasıl yüklendiği bilgisini içermekte olan bir onay maili e-posta adresinize gönderilecektir.

 

**Kişisel hesabınıza 90 günde bir kez kurum bilgisayarlarından www.uptodate.com/online adresi üzerinden Log In/Giris yapmak gerekmektedir. Yapılan her girişten sonra erişim suresi otomatik olarak 90 gün uzamaktadır. 

 

**iPhone/iPad mobil cihazlarına aplikasyon indirmek için App Store 'a girip “UpToDate" yazarak taratınız. Android tabanlı mobil cihazlar için Google Play Store'a girip “UpToDate" yazarak taratınız. 

k1.jpg

k2.jpg