2015-2016 Erasmus+ Staj Hareketliliği II. Başvuru Sonuçları 28.04.2016

Sevgili Öğrenciler,

05-19 Ekim 2015 tarihlerinde başvuruları alınan ve 26 Ekim 2015 tarihinde açıklanan 2015 - 2016 Erasmus+ Staj Hareketliliği II. Yerleştirme sonuçlarına göre asil listede yer alan öğrencilerin, 31 Ocak 2016 tarihine kadar kabul mektuplarını Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne teslim etmeleri gerekmekteydi.

Bu tarihe kadar kabul mektuplarını ofisimize teslim etmeyen öğrenciler, hareketlilikten hibeli olarak yararlanma haklarını yedek listedekilere devretmiştir.

Bunun akabinde yedek listede yer alan bazı öğrencilere kabul mektuplarını 15 Nisan 2016 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne teslim etmeleri konusunda gerekli duyurular yapılmıştır.

Bu tarihe kadar kabul mektuplarını getirmeyen öğrencilerin olması ve 2015-2016 Erasmus+ Staj Hareketliliği ’nden hibeli olarak yararlanacak öğrenci kontenjanının henüz dolmaması sebebi ile hibeden yararlanma hakkı yedek listedeki öğrencilere sırası ile verilmeye devam edecektir.

Hareketlilikten hibeli olarak yararlanma hakkı kazanan öğrenciler, 20 Mayıs 2016 tarihine kadar kabul mektuplarını Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne teslim etmesi gerekmektedir.

İlk yerleştirmelerde yedekte olup, şuan hibe hakkı kazanan öğrenci listesine ulaşmak için Tıklayınız…

Başvuran ve ilgi gösteren bütün öğrencilerimize teşekkür eder, kazananları tebrik eder, Üniversitemizin Erasmus+ staj öğrencilerine bu süreçte kolaylıklar dileriz,

Uluslararası İlişkiler Ofisi

iro@bezmialem.edu.tr