Bezmiâlem Kariyer Zirvesi Gerçekleştirildi 8.06.2023

KAGEM (Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Kariyer ve Akademik Gelişim Koordinatörlüğü) ve Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ortak girişimiyle düzenlenen “İnsan Kaynaklarında Geleceğin Yol Haritası” teması ile “Kariyer Zirvesi” programı 05 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşti. KAGEM Koordinatörü Doç. Dr. Kerem Toker ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan’ın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği programda, alanında güçlü akademisyenler ve sağlık sektörünün farklı dallarında öncü olan işletme yöneticileri deneyimlerini ve sektördeki kritik ipuçlarını konuklara aktardı.

Konukları ve öğrencileri insan kaynaklarında güncel gelişmeler hakkında bilgilendirmeyi, kariyer yolculuklarına ışık tutmayı ve iş dünyasını yakından tanıtmayı amaçlayan programda; Mezunlarla Söyleşi, Etkili Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri, Etkili Mülakat Teknikleri sunumlarının yanında firma tanıtımları da gerçekleştirildi. Program, konuklara plaket takdimi ve hediye çekilişleri ile sonlandırıldı.

Bezmiâlem Kariyer Zirvesi Gerçekleştirildi