İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Eczacılık Fakültesi Mezunlarımız Kahvaltıda Bir Araya Geldi 25.09.2023

​​Eczacılık Fakültesi Mezunlarımız Kahvaltıda Bir Araya Geldi

“Eczacılık Fakültesi Mezunlar Buluşmamız", Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Gülaçtı Topçu' nun ev sahipliğinde Vatan Merkez Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

Eczacılık Fakültemizden bugüne kadar mezun olan öğrencilerimiz, “Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunlar Buluşması" programı kapsamında bir araya geldi.

Deneyim paylaşımı yaptılar

24 Eylül 2023 Pazar günü Vatan Merkez Kampüsümüzde düzenlenen ve kurum kültürünü kuşaktan kuşağa aktarmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde, tüm dönem mezunlarımız birbirleriyle ve hocalarıyla hasret giderdi. Fakülte Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Yunus Bektay, Fitoterapi Uygulama ve Araştırma Merkezi (FİTOMER) Müdürümüz Prof. Dr. Murat Kartal, İlaç Uygulama ve Araştırma Merkezi (İLMER) Müdür Yardımcımız Prof. Dr. Aydan Dağ ve Fakültemizin çok kıymetli öğretim üyelerinin de eşlik ettiği programımızda mezunlarımız ve akademisyenlerimiz keyifli bir Pazar günü geçirirken yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar. Program kapsamında bol bol deneyim paylaşımı yapan mezun öğrencilerimiz, Bezmiâlem Vakıf Üniversitesinin kendilerine kariyer yolculuklarında kazandırdığı avantajları anlattılar.

“Bağlarımızı güçlü tutalım"

Bezmi(a)ilem' in her bir mensubunun, eğitim ve çalışma hayatında birbirine değer katacak yenilikler ve iş birlikleri yapmak üzere bağlarını güçlü tutmaya devam etmesi vurgusuyla düzenlenen etkinliğimizde gelecek organizasyonlar için de planlamalar yapıldı.​


Eczacılık Fakültesi Mezunlarımız Kahvaltıda Bir Araya Geldi