İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Özbekistan Heyeti Ziyareti 27.09.2023

Özbekistan'dan Üniversitemize ziyaret

Dost ve kardeş ülke Özbekistan'dan gelen sağlık heyeti, Üniversitemizi ve Hastanelerimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Türkiye'nin sağlık temalı sayılı üniversitelerinden Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi çok özel bir heyeti ağırladı. Dost ve kardeş Türk Cumhuriyeti Özbekistan'dan gelen sağlık heyeti, Üniversitemizi ve Hastanelerimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Servisleri ve laboratuvarları gezdiler

İlçe Sağlık Müdürü Husanova Sevara Rikhsibaevna-Mirzo Uluğbek, Taşkent Şehir Tıbbi Rehabilitasyon Klinik Hastanesi Başkan Yardımcısı Abdurahmanova Jamshid Khamidovich, 5 No'lu Şehir Klinik Hastanenin Başhekimi Kenjaeva Gulnora Ravşanovna, 7 No'lu Aile Polikliniği Başhekimi Narzullaeva Guzal Normuradovna, 8 No'lu Aile Polikliniği Başhekimi Hasanov Yashin Nematullaevich, 3 No'lu Çocuk Diş Hastalıkları Polikliniğin Başhekimi ve Taşkent Şehir Hastanesi 6 No'lu Doğumhane Başhekimi Yardımcısı Müminov Salokhiddin Amonovich'ten oluşan heyet, Mütevelli Heyet Başkanımız, Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz ve Başhekimimiz olmak üzere Fakülte Dekanlarımız ve Anabilim Dalı Başkanlarımızın rehberliğinde Üniversitemiz ve Hastanemizde yer alan çeşitli servisleri ve laboratuvarları ziyaret ettiler.

İş birliği protokolü imzalandı

Ziyaret kapsamında Özbekistan heyeti ile Üniversitemiz heyeti arasında iktisadi işletmeyle ilgili bir de iş birliği protokolü imzalandı. Öğle yemeğinden sonra Dragos Hastanemize geçen heyet burada da incelemelerde bulundu. Karşılıklı hediyelerin takdimi ve toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından ziyaret akşam yemeğiyle son buldu.
​​​

Özbekistan Heyeti Ziyareti