İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Üniversitemizde Ahmet Özhan’ı Ağırladık 23.02.2024

Bezmialem Vakıf Üniversitesi olarak öğrencilerimizin ders dışı zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak, milli ve manevi değerlerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla kültür ve spor alanlarında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz.

Bu kapsamda Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğümüz koordinesinde, Vatan Yerleşkemizde ünlü sanatçı Ahmet Özhan'ı ağırladık. "Bezmiâlem'de Bir Dem" başlıklı etkinliğimizin sonunda, Ahmet Özhan, katılımcılar için "Ayrılık Yaman Kelime" adlı kitabını imzaladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hüseyin Emre Yüksel, katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ileterek etkinliğin önemine vurgu yaptı ve Ahmet Özhan'ın değerli katkıları için teşekkürlerini sundu. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Ağar'ın yaptığı etkinlik, öğrencilerimize unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Söyleşi boyunca; Osmanlı medeniyeti ve vakıf ilişkisi, vakıf insan olmak, din-sanat ilişkisi, varlık meselesi, klasik Türk müziği ve tasavvuf müziği gibi önemli konular ele alındı.

Üniversitemizde Ahmet Özhan’ı Ağırladık