İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Research Day: Tıp Fakültesi Öğrencilerimiz Bilimsel Yönleriyle Öne Çıkıyor! 14.03.2024

​Tıp Fakültesi öğrencilerimiz bilimsel yönleri güçlü hekimler olarak yetişiyor. Johns Hopkins Üniversitesi iş birliği ile düzenlediğimiz, 14 Mart'ta 8'incisi gerçekleştirilen "Research Day" programında, öğrenciler tamamladıkları araştırma projelerinin sonuçlarını gururla sundular.​

Bilimsellik Komitesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencileri, yaptıkları araştırmaları heyecan verici sunumlarla paylaştılar. Program, üniversitenin ve ülkenin çeşitli kurumları ile Johns Hopkins Üniversitesi akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Etkinlik, 10 öğrencinin yaptığı podyum sunumlarıyla başladı ve ardından 28 öğrencinin poster sunumları ile devam etti. Toplamda 37 öğrenci, projelerini kısa sözel sunumlarla paylaşarak etkinliğe katkı sağladılar.

"Research Day" programı, bilimin önemini vurgulayarak tüm gün süren bir bilim şölenine dönüştü. Öğrencilerin özverili çalışmaları ve sunumları, geleceğin hekimlerinin bilimsel araştırmalara olan ilgisini ve yeteneklerini ortaya koydu.

Üniversitemizin bilimsel alandaki başarısı ve öğrencilerimizin bu alandaki performansı, ülkenin sağlık sektöründe önemli bir katkı sağlayacak nitelikli hekimlerin yetişmesine önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Research Day: Tıp Fakültesi Öğrencilerimiz Bilimsel Yönleriyle Öne Çıkıyor!