Üniversitemizde, Ulusal Diş Hekimliği Öğrenci Çalıştayı düzenlendi 28.04.2024

Üniversitemizde, Ulusal Diş Hekimliği Öğrenci Çalıştayı düzenlendi

Üniversitemizde düzenlenen IV. Bezmialem Ulusal Diş Hekimliği Öğrenci Çalıştayında tedavi yöntemleri, diş hekimliğinde yapay zekâ uygulamaları gibi kritik başlıklar ele alındı. Çalıştayda gerçekleşen workshoplara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

IV. Bezmialem Ulusal Diş Hekimliği Öğrenci Çalıştayı, ilk günü akademisyenlerimiz, uzman hekimlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla başladı. Çalıştayda sektördeki güncel yaklaşımlar, tedavi yöntemleri, diş hekimliğinde yapay zekâ uygulamaları, endodontide başarı-başarısızlık, geleceğin diş hekimleri için dijitalin dünü, bugünü ve yarını gibi farkındalık yaratan ve dikkat çekici konular oldukça kapsamlı bir şekilde ele alındı.

IV. Bezmialem Ulusal Diş Hekimliği Öğrenci Çalıştayının ikinci gününde ise akademisyenlerimiz, uzman hekimlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla bilimsel sunumların, “Retreatment" ve “Anterior Dişlerde Estetik Restorasyon" başlıklı verimli ve bilgilendirici workshoplar gerçekleştirdi.

Üniversitemizde, Ulusal Diş Hekimliği Öğrenci Çalıştayı düzenlendi