​Mütevelli Heyet Başkanımız ile Genel Sekreterimiz, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi'ni... 29.04.2024

​Mütevelli Heyet Başkanımız ile Genel Sekreterimiz, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi'ni ziyaret etti

Mütevelli Heyet Başkanımız Av. Osman Develioğlu ile Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan'ı makamında ziyaret etti.

Mütevelli Heyet Başkanımız Av. Osman Develioğlu ile Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan'ı makamlarında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve Üniversitemizin temsili olan mühürlü tabağını hediye etti.

Tunus Büyükelçisi Ahmet Misbah Demircan, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu'nun da teşrif ettiği Tunus'taki Türkiye Üniversiteleri Uluslararası Fuarında bulunan Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi standını ziyaret etti.