İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: Güzide Bir Kurumda Anlamlı Bir Zirve 24.05.2024

​Türkiye'yi savunma sanayinde çığır atlatan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, üniversitemizde düzenlenen Sağlık Bilimleri ve Teknoloji Zirvesi'ne katıldı. Sağlık bilimleri ve teknoloji üzerine bir zirve yapılmasını çok önemli ve anlamlı bulduğunu belirten Bayraktar, “Girişim ekosistemimiz ve dinamizmiz umut verici" dedi. 

Sağlıkta öncü olan üniversitemizde yapay zeka ve biyoteknoloji kavramlarının mercek altına alındığı Sağlık Bilimleri ve Teknoloji Zirvesi (SABTEZ) düzenlendi. Zirvede, sağlık ve teknoloji alanında pek çok lider isim ile bilim insanlı ve öğrenciler bir araya geldi. Türkiye'yi savunma sanayinde devler ligine çıkaran ve zirveye konuşmacı olarak katılan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, milli teknoloji hamlesini ve serüveni anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Bayraktar, sağlık bilimleri ve sağlık teknolojileri alanında devrim niteliğinde değişimler yaşandığını belirterek “Güzide bir kurumumuzda sağlık bilimleri ve teknoloji üzerine bir zirve yapılmasını son derece önemli ve anlamlı buluyorum" dedi.

“Teknofest'te sağlıkta inovasyon, teknolojide inovasyon gibi ileri düzey bilimsel yarışmalarımız bulunmaktadır" ifadelerini kullanan Baykar,  “Buraya katılan başvurulardan bunu gözlemleyebiliyoruz. Türkiye şu an teknoloji anlamında, sağlık teknolojileri anlamında hak ettiği noktada olmasa da ilerleyen sürecin bu şekilde bir ivmeyle devam etmesi durumunda çok daha iyi noktalara geleceğine inanıyorum" diye konuştu. ​​

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: Güzide Bir Kurumda Anlamlı Bir Zirve