Fizyoterapi Rehabilitasyon Bölümü'ne Avrupa'dan Ödül 4.10.2018

​Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Laboratuvarı'nda gerçekleştirilmiş olan "The Effect of Lower Limb Lymphedema on Postural Stabilization" adlı çalışma ile 21-22 Eylül 2018 Prag/Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen 44. European Congress of Lymphology & LYMPHO 2018 Uluslararası kongresinde "Miltiades Papamiltiades' Prize" ödülünü almaya layık görülmüştür. "Lenfatik sistemin fizyoloji ve patofizyolojisinin araştırılması" kategorisinde en iyi çalışma ödülünü alan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Alis KOSTANOĞLU, Arş. Gör. Meltem RAMOĞLU ve Arş. Gör. Hikmet UÇGUN'u tebrik eder, akademik çalışmalarında başarılar dileriz.

Fizyoterapi Rehabilitasyon Bölümü'ne Avrupa'dan Ödül