İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
2021 İdari Personel Terfi Töreni Gerçekleştirildi 5.03.2021

Üniversitemizde idari personel terfilerine yönelik '2021 İdari Personel Terfi Töreni düzenlendi. Üniversitemiz Dekanlık Konferans Salonu'nda düzelenden törene, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İbrahim Tuncay, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fadlullah Aksoy, Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu, Dekanlarımız, Başhekimlerimiz, Yöneticilerimiz ve Personellerimiz katıldı.

Genel Sekreterimiz Dr. Zeynep Görmezoğlu yaptığı açılış konuşmasında "Bezmiâlem ailesi olarak gelişmenin ve büyümenin gururunu yaşıyoruz. Bizler idari personellerimizin kariyer süreçlerini önemsiyor ve destekliyoruz. Sizler, gece gündüz demeden fedakârlık ederek kurumumuzu ileri noktalara taşımak için özveri ile çalıştınız. Hepinize yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Üniversitemiz, Merkez Hastanemiz, Dragos Hastanemiz olmak üzere toplamda 44 çalışanımız terfi etme başarısı gösterdi.

Açılış konuşmalarının ardından yöneticilerimiz tarafından terfi başarısı gösteren personellerimize tebrik belgeleri taktim edildi. ​


2021 İdari Personel Terfi Töreni Gerçekleştirildi