İLETİŞİM ENGLISH Ara ARA
Haberler
Üniversitemizde, Hemşirelik Eğitiminde Mezuniyet Sınavının Rolü Ele Alındı 11.07.2024

Üniversitemizde “Uluslararası Katılımlı Hemşirelik Eğitim Programının Başarısını Değerlendirmede Bir Yol: Mezuniyet Sınavı Sempozyumu" yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ve Sürekli Eğitim Merkezi iş birliğiyle "Uluslararası Katılımlı Hemşirelik Eğitim Programının Başarısını Değerlendirmede Bir Yol: Mezuniyet Sınavı" başlıklı sempozyum düzenlendi. 18 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen sempozyum, yüz yüze ve eş zamanlı çevrim içi olarak gerçekleştirildi ve büyük ilgi gördü.

Hemşirelik eğitiminde mezuniyet sınavlarının, mesleki standartların korunması ve güvenli hasta bakımının sağlanmasında kritik bir rol oynadığı vurgulandı. Sempozyumda, değerli bilim insanları ve meslektaşların katılımıyla mezuniyet sınavlarının etkisi, uygulama alanları ve geliştirilmesi gereken yönleri üzerine önemli bilgi ve deneyimler paylaşıldı. Sempozyum, hemşirelik eğitiminde mezuniyet sınavlarının hem ulusal hem de uluslararası düzeyde nasıl değerlendirildiğini ortaya koyarak önemli bir katkı sağladı. Katılımcıların bilgi ve deneyimlerini paylaşmasının yanı sıra, gelecekteki hemşirelik eğitimi ve mesleki standartların geliştirilmesi adına yapılacak çalışmalara yol gösterici oldu.

Sempozyum web sitesini ziyaret etmek için tıklayınız.

Sempozyum sonuç raporuna ulaşmak için tıklayı​​nız.​


Üniversitemizde, Hemşirelik Eğitiminde Mezuniyet Sınavının Rolü Ele Alındı