ONLINE Yazar Eğitim Programı: Enago Learn-Araştırmacı Becerilerinizi Geliştirin

Değerli Bezmialem Mensupları,

Bu dönemi araştırmacı topluluğuna verimli kılmak için Enago, araştırmacıları yetiştirme misyonu doğrultusunda, Üniversitemizdeki araştırmacılara "Enago Learn" i ücretsiz olarak sunmaktadır.

Enago Learn <https://learn.enago.com/> Akademik Yazım ve Yayın sertifika programı yayın sürecinde size yol gösterecek ve Uluslararası Dergilerde yayınlamada başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Akademik yayıncılığın çeşitli yönlerini kapsayan 15+ kursu içeren yapılandırılmış bir program sunmaktadır.

Üniversitemize ücretsiz olarak en iyi yayın uzmanları tarafından geliştirilen aşağıdaki 2 kurs sunulmuştur.

* Kurs 1: How to Submit a Journal Article and Get it Published (with 8videos)

Dergi Makalesi Nasil Sunulur ve Yayınlanması Sağlanır? (8 video ile)

* Kurs 2: How to Write an Effective Research Paper (with 6videos)

Etkili Araştırma Makalesi Nasıl Yazılır? (6 video ile)

Enago Learn - Araştırmacı Becerilerinizi Geliştirin

"Yayıncılık  Uzmanları"nın  yardımı  ile  zamanınızı  optimize edin

Enago Learn (www.enago.com/learn) hükümetleri, akademik kurumları, araştırmacıları, yayınlanan araştırma çıktılarının miktarı ve kalitesinde büyümeyi teşvik etmek için geliştirilmiş kapsamlı bir çevrimiçi yazar eğitim programıdır.

Enago Learn'ün Temel Özellikleri

Enago Learn sizlere yayıncılıktaki en iyi uygulamaları, süreçleri ve eğilimleri ele alan 15'ten fazla kurs içeren yapılandırılmış bir program sunar..

• 20 yıldan fazla eğitmen deneyimi
  • Yayıncılık uzmanlarına erişim ve Soru-Cevap
  • Kurs bitiminde sertifika
  • Esnek, kendi hızınızda ve değerlendirilmiş kurslar
  • Enago Learn için altyapıdan bağımsız kurulum
  • Her derste ilerleme gösteren öğrenciler için kişiselleştirilmiş gösterge tablosu

Enago Learn kursuna kaydolmak için aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1: Tarayıcınızda https://enago-academy.thinkific.com/bundles/enago-learn-special- edition-courses adresini açın.

Adım 2: 'Enroll Now' a tıklayın e-posta kimliği ve şifre ile oturum açın.

Adım 3: "Have a Coupon?" a tıklayın.

Adım 4: enagolearn100 kupon kodunu girin ve 'Enroll Now'a tıklayın.