Üniversitemizde, “Diş Hekimliği Günü” Kutlandı 24.11.2016

​​Üniversitemizde, "22 Kasım Diş Hekimliği Günü" kutlaması etkinliği düzenlendi. Dekanlık Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Sabri İlhan Ramoğlu, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Etkinlik, şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Etkinlikte konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kazancıoğlu diş hekimliğinin önemine değinerek diş hekimlerimizin ve öğrencilerimizin "Diş Hekimliği Günü"nü kutladı. Etkinlikte konuşan Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ramoğlu ise diş hekimlerimizin "Diş Hekimliği Günü"nü kutladı ve diş hekimliği öğrencilerine önerilerde bulundu.

Etkinlik, 4 yıldır "Diş Hekimliği Günü"nü düzenleyen öğrencilere teşekkür belgesi verilmesiyle devam etti. Akabinde ise öğrencilerimizin kendi gözünden Üniversitemizi anlattıkları video çekimi gösterildi. Diş Hekimi Serdar Sıralar'ın sunduğu stand-up gösterisinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Kazancıoğlu, Dt. Serdar Sıralar'a fidan sertifikasını takdim etti ve etkinlik pasta kesimiyle son buldu.

Üniversitemizde, “Diş Hekimliği Günü” Kutlandı