YUDBAT 5. Ulusal 3. Uluslararası Öğrenci Araştırma Günleri Kongresi’nde 3.lük Ödülü 5.10.2016

Fakültemiz 2. Sınıf öğrencileri Ahmet Hamdi SELÇUKER, Enes BEKMAN, Akif ASLANTAŞ ve Buğra DÜÇ’ 15 -16 Nisan 2016 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen ’’YUDBAT 5. Ulusal 3. Uluslararası Öğrenci Araştırma Günleri Kongresi’nde, Prof. Dr. Aslıhan Üşümez, Yrd. Doç. Dr. İlkin Tuncel ve Yrd. Doç. Dr. Ali Şirali danışmanlığında hazırladıkları “EVAULATION OFCOLOUR CHANGING IN PORCELAIN- USED-TO-METAL RESTORATIONS AFTER REPEATED FIRING CYCLES” isimli çalışmaları sözlü bildiri üçüncüsü olarak seçmiştir. Öğrencilerimizi ve hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.