Üniversitemizde Ağız Diş Sağlığının Korunması ve Güncel Yaklaşımlar Etkinliği Düzenlendi 5.10.2016

Üniversitemizde, İstanbul Fatih Belediyesi’nin katkılarıyla Ağız Diş Sağlığının Korunması ve Güncel Yaklaşımlar etkinliği düzenlendi. Dekanlık Konferans Salonu’nda halka açık bir şekilde gerçekleşen etkinlik büyük ilgi gördü. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Şirali, diş implantı tedavi yöntemini ayrıntılarıyla halka anlattı. Perinatoloji Bölümü Uzm. Dr. Ebru Sağlam, diş ve diş eti sorunlarını anlatırken sağlıklı diş fırçalama yöntemleri ve ağız bakımı üzerine önerilerde bulundu. Uzm. Dr. Deniz Selin Kahya ise dişlerde çürük oluşumlarının önlenmesi ve diş estetiği üzerine son gelişmeleri anlattı.