Deneme Erişimi: Nursing Video Veri Tabanı 29.03.2023

Değerli Kullanıcılarımız,

Infobase tarafından Hemşirelik bölümüne yönelik olarak Hemşirelik Mesleki Teknik Videoları içeren iki yeni “Nursing Video Veri Tabanı" 22 Nisan tarihine kadar erişimine açılmıştır.

Bu koleksiyon, yalnızca hemşirelik öğrencilerinin çalışmalarında başarılı olmalarına ve lisans sınavlarını geçmelerine yardımcı olmak ve aynı zamanda onları giderek daha karmaşık hale gelen sağlık sistemindeki uzun vadeli iş başarısına hazırlamak için tasarlanmıştır. Medcom-Trainex, Elsevier, Cengage Learning/Concept Media, Classroom Productions, Inc., NEVCO, Wolters Kluwer Health, Institute for Professional Care Education/Medfecta, PESI, Inc. ve diğerleri gibi üreticilerin eğitimsel video ürünlerini içerir.

Films on Demand - Core Collection Tanıtım Afişi için tıklayınız!​

Films on Demand – Nursing: Current Concepts and Practices Tanıtım Afişi için tıklayınız!

Erişim için: Tıklayınız​.