IFLA Yeşil Kütüphane Posteri 14.06.2023

​Değerli Bezmialem Mensupları,​

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Kütüphanesinde gerçekleştirmiş olduğumuz sürdürülebilirlik konusundaki faaliyetleri içeren Türkçe ve İngilizce olarak hazırlamış olduğumuz “Yeşil Kütüphane" temalı posterimiz, International Federation of Library Associations and Institutions (IFLA) tarafından kabul alarak, “Çevre, Sürdürülebilirlik ve Kütüphaneler-Yeşil Kütüphane" web sayfasında yayınlanmıştır. Posteri hazırlayan Kütüphane Direktörümüz Öğr. Gör. Özlem Yalçınkaya ve Araştırma Hizmetleri Kütüphanecisi Meltem Hafızmehmetoğlu'nu tebrik ederiz.

Posterimize aşağıdaki linklerden erişim sağlayabilirsiniz.

Yeşil Kütüphane Posteri-Türkçe

Yeşil Kütüphane Posteri-İngilizce

Kütüphane Direktörlüğü olarak, üniversitemizin sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalarında aktif olarak görev almaktayız. Bu kapsamdaki çalışmalarımızı arttırarak, alana katkı sunmaya devam edeceğiz.

“IFLA Çevre, Sürdürülebilirlik ve Kütüphaneler – Yeşil Kütüphane Posteri" web sayfasını ve bu konuda yapılan diğer çalışmaları incelemek için tıklayınız.

Saygılarımızla,​