Akademisyenlerimizin Makalesi ‘Bronchiectasis News Today’ İnternet Sitesinde Yayınlandı 4.11.2020

Üniversitemiz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ve Tıp Fakültesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı ile birlikte; Pulmoner Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Laboratuvarında yürütülen “Sit-To-Stand Test in Children With Bronchiectasis: Does It Measure Functional Exercise Capacity?" başlıklı çalışma 'Heart & Lung Dergisi'nde yayınlandı.

Kısa sürede uluslararası platformda dikkat çekmeyi başaran çalışma; sağlık profesyonelleri ve hastalara yönelik güncel bilimsel gelişmelere yer verilen “Bronchiectasis News Today" internet sitesinde haber olarak da yer aldı.

Çalışmada yer alan akademisyenlerimiz:

• Prof. Dr. H. Nilgün GÜRSES

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı

• Prof. Dr. Erkan ÇAKIR

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı

• Dr. Öğr. Üyesi Hilal Denizoğlu KÜLLİ

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi

• Arş. Gör. Hikmet UÇGUN

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Elemanı

Yayın içeriğine ulaşmak için tıklayınız

İlgili habere ulaşmak için tıklayınız