Orta Asya ve Kafkasların Mücevheri: Kefir Sempozyumu Sonrası 30.06.2015

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’ nde 18 Mart 2014 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından “Orta Asya ve Kafkasların Mücevheri: Kefir” Sempozyumu düzenlendi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Belce, İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD Beslenme ve Metabolizma Bilim Dalı Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Emin Mindan sempozyuma konuşmacı olarak katıldılar. Bezmialem Vakıf Üniversitesi Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleşen sempozyumda tamamen doğal, katkısız, geleneksel yöntemlerle, orijinal kefir mayası kullanılarak üretim yapan Bursalı Kefir üreticisi RADOHA, tüm katılımcılara keçi ve inek sütünden üretilen kefir ikramında bulundu. Programın finalinde Jawed Habibi ve Arkadaşları ekibi Afgan Müziğinden parçalar seslendirdiler.

Orta Asya ve Kafkasların Mücevheri: Kefir Sempozyumu Sonrası