Üniversitemiz SBF Beyaz Önlük Giydirme ve Beyaz Yaka Töreni Düzenledi 13.09.2016

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beyaz Önlük Giydirme ve Beyaz Yaka Törenleri Dekanlık Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Etkinlik kapsamında 30 Mart tarihinde Hemşirelik Bölümü, 31 Mart tarihinde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü, 1 Nisan tarihinde Sağlık Yönetimi Bölümü ve Beslenme ve Diyetetik Bölümü, 5 Nisan tarihinde ise Odyoloji Bölümü Beyaz Önlük Giydirme ve Beyaz Yaka Törenleri gerçekleştirildi.

Düzenlenen etkinliklerde konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’ni seçen tüm öğrencileri tebrik ederek meslek hayatlarında başarı diledi. Tüm öğrencilere her zaman destek olduklarını belirten Rektörümüz, görev bilinciyle çalışmanın önemine vurgu yaptı.

Etkinliklerde konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Belce ise, tüm öğrencilere ve velilere Bezmialem Vakıf Üniversitesi’ni seçtikleri için teşekkür etti.

Üniversitemiz SBF Beyaz Önlük Giydirme ve Beyaz Yaka Töreni Düzenledi